24-07-10

Waarom worden onze klachten niet onderzocht en behandeld ?

cacao-belgischeKindslaven.jpgWe zijn weer terug van weggeweest.

Sorry aan de mensen die geen antwoord op hun schrijven kregen maar we zijn geen organisatie met een vaste staf medewerkers die door de Vlaamse Staat gesubsidieerd wordt om de klachten van Electrabel en Sibelgaz te onderzoeken en te behandelen.

Electrabel en Sibelgaz zouden trouwens op de eerste plaats zelf in een ernstige klachtenbehandeling moeten voorzien.

Maar elk 'onderzoek' van Electrabel of Sibelgaz eindigt op herinneringsbrieven, aangetekende herinneringsbrieven, waarschuwingen, het afsluiten van de electriciteit en/of gas, het zenden van een deurwaarder en tenslotte een proces als al de rest niet helpt.

Na 11 jaar werd er door de Vlaamse regering wel een 'onafhankelijke ombudsman Energie' aangesteld maar iederéén vraagt zich op welke manier hij die bereiken kan.

Van de Vlaamse regering moeten we in ieder geval niets verwachten.  Hoe corrupter, hoe beter. En als Electrabel haar wat geld van haar bestolen klanten kan bezorgen om de putten in de begroting te vullen, dan is het dik in orde.

We gaan in ieder geval nu verder met alle klachten te registreren totdat we voldoende klachten hebben om er de ambtswoning van de Belgische Eerste Minister van onder tot boven mee vol te plakken of de ingang van het Europees Parlement te sluiten.

Wordt vervolgd...

http://www.google.be/search?hl=fr&client=safari&rls=en&q=Electrabel+klachten&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=15:59 Gepost door Jan Boeykens | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Laat ons weten hoe jullie klachten door Electrabel en de ombudsdiensten van de overheid worden aangepakt.

Nous attendons à nouveau vos plaintes.
Racontez-nous vos expériences du traitement des plaintes par Electrabel, Sibelgaz et les médiateurs 'indépendants' du gouvernement belge!

We expect your complaints again.
Tell us about your experiences of dealing with complaints by Electrabel, Sibelgaz and 'independent' ombudsmen of the Belgian government!

Gepost door: Jan Boeykens | 25-07-10

Er zijn op dit ogenblik problemen met het plaatsen van commentaren op de skynetblogs. CAPTCHA blokkeert de commentaren. Meer info op de groep ‘Skynet Blogs’ (http://www.facebook.com/pages/Skynet-Blogs/370479058759 ).

Il y a actuellement des difficultés à poster des commentaires sur les blogs Skynet. CAPTCHA bloque les commentaires. Plus d’informations sur le groupe “Skynetblogs”
( http://www.facebook.com/pages/Skynet-Blogs/370479058759 ).

There are currently troubles with posting comments on blogs of skynet. CAPTCHA blocks the comments. More information on the group ‘Skynetblogs ”
( http://www.facebook.com/pages/Skynet-Blogs/370479058759).

Gepost door: Jan Boeykens | 25-07-10

De commentaren zijn gesloten.