18-03-08

Actie '1000 klachten over Electrabel' (43)

Actie '1000 klachten over Electrabel' (43)


large_454001Van: May Kerkhofs
Verzonden: dinsdag 18 maart 2008 8:53:21
Aan: Yves_Goossen@hotmail.com
CC: joss kerckhofs

Klacht energielevering electrabel/iveka/eandis.

Geachte,

Graag krijgen wij hulp voor het oplossen van een onontwarbaar probleem van verwisseling van leveringsadressen in twee huurapppartementen van mijn moeder.
De ene huurder probeert sinds 1 november 2006 het leveringskontrakt voor elektriciteit van mijn moeder over te nemen. Tot heden heeft zij geen nog geen rekening gekregen, ook niet na regelmatig bellen en schrijven. Ze is uiteindelijk naar het OCMW gestapt, ze weet niet welk bedrag ze ineens zal moeten betalen voor verwarming en elektriciteit.
De tweede huurder is in dezelfde situatie maar pas sinds janurari 2007. Deze huurder ontvangt al wel fakturen van electrabel voor de levering van gas maar niet voor elektriciteit.
De eandisnummers kloppen niet en er is persoonsverwisseling omdat de ene huurder mevr Boogaerts is en de tweede huurder is Boogaerts - Vranken.

Sinds 1 maart is er nog een bijkomend probleem de huisnummers zijn gewijzigd.

Er zijn reeds meerdere personen de meternummers komen controleren, telkens beweren ze dat het in orde gaat komen.
Nu is er weer een brief gekomen als reactie op een nieuw huisnummer met een nieuw eandisnummer.

Is het mogelijk dat wij met iemand een afspraak maken om de formulieren na te kijken. Zelf begrijpen we er niets meer van. De rechtzetting heeft ons al uren telefoon gekost. Ook deze morgen heeft men mij meegedeeld langs de energielijn dat het in orde zal komen. Dat horen wij nu al meer dan één jaar.

Wanhopige mensen danken u al in de eerste plaats voor uw aandacht.

May Kerckhofs
Zandstraat 20/2
2490 Balen


Van: Yves Goossen (yves_goossen@hotmail.com)
Verzonden: dinsdag 18 maart 2008 10:37:14
Aan: May Kerkhofs
CC: eco.inspec.fo@economie.fgov.be; temmerman@senators.senate.be; schelfhout@senators.senate.be; tony.van.parys@skynet.be; guy.swennen@skynet.be

Geachte Mevrouw Kerkhofs,
Beste May,

Hartelijk dank voor uw klacht die we op onze blog 'Klachten Plaintes Electrabel' zullen plaatsen en waarvan we een copie aan de inspectiedienst en enkele volksvertegenwoordigers zullen zenden.

Dien zelf ook een klacht in bij de inspectie ( eco.inspec.fo@economie.fgov.be ) en laat ons weten op welke manier deze klacht wordt onderzocht en afgehandeld.

We worden momenteel zodanig met klachten overstelpt dat het op dit ogenblik onmogelijk is om een afspraak te maken.

Het is jammer dat Electrabel een deeltje van haar miljardenwinst niet gebruikt om een werkelijke klachtendienst op poten te zetten voor haar benadeelde klanten.

Hou ons op de hoogte van uw dossier.

Met vriendelijke groet,

Yves
http://electrabel-klachten-plaintes.skynetblogs.be/

-----------------

De winst van Electrabel steeg in 2007 van 2,44 miljard euro naar 2,97 miljard euro

De operationele winst (EBITDA) van Electrabel steeg in 2007 van 2,44 miljard euro naar 2,97 miljard euro, een stijging van 21,7%. Dat staat in de gedetailleerde jaarrekeningen van de energiemultinational Suez, het moederbedrijf van Electrabel.
Suez betaalt minder belastingen dan ooit tevoren. Terwijl de consumenten 21% BTW op hun energie aangerekend krijgen, komt Suez er veel goedkoper van af. De energiegigant betaalt 11,3% belastingen op haar winsten.
De aandeelhouders van Suez doen een goede zaak. De dividenden stegen met 70% op 3 jaar tijd. In 2007 keerde Suez maar liefst 1,96 miljard euro uit aan de aandeelhouders. Daar bovenop werden ook nog eens voor 1,15 miljard euro eigen aandelen ingekocht. In totaal krijgen de Suez-aandeelhouders 3,11 miljard euro uitgekeerd.

Bron: PVDA-nieuws

video filmpje ElectraBrol te bekijken

13:22 Gepost door Jan Boeykens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.